Testailin kondiittorin sokerista (isomaltoosi) muotoilua kotioloissa ilman oikeita sokerityövälineitä. Pari ruusua sain väännettyä, mutta aikamoista taiteilua se oli nopeasti jähmettyvän sokerin kanssa. Oikeista työtavoista ei ole hajuakaan ja tästä aiheesta olisikin ihana päästä jonnekin kurssille

Vaalea ruusu oli ensimmäinen teos ja isompi toinen väännös. Pienen ruusun vihreät lehdet tein silikonimuotilla.

Iso ruusu.

Testasin myös pikeeritiaran tekoa. Näitä on näkynyt aika usein blogeissa, mutta itselle ei ole tullut työn alle vielä vastaan (joskus aikoja sitten olen suklaatiaran tehnyt). Esim. Kaurislapsen blogista löytyy teko-ohjeet, jos ei joku ole vielä pikeerikruunuihin tai -tiaroihin törmännyt.

Tarkkaa suunnitelmaa minulla ei ollut,  huvikseni vain pursottelin.

Sivusta.

Koristelussa käytin disco-hilettä, sokerihelmiä ja lopuksi suihkautin helmiäissprayta. Valkoinen sydän on sokerimassaa ja pikkusydän on napattu koristeraepurkista.