Pikkuneidin perhekerhossa oli hauska ystävänpäivä"arvonta". Jokainen äiti laittoi nimensä paperisydämeen, taittoi sen ja tipautti laatikkoon. Kaikki laput sekoitettiin ja nostettiin yksi sydän. Kenen nimi oli lapussa, hänelle piti keksiä joku kiva ystävänpäiväjuttu. Mitään ostopakkoa ei ollut, vaikka kutsu kahville tai kävelylle sopisi. Itse tein ystävälleni, yllätys, yllätys, kakun :D

Sydämenmuotoisen kakun sisältä löytyy mansikkasosetta, mansikkamoussea ja kermavaahtoa suklaapalojen kera. Päälle pursotin suklaakermasta koripursotuksen ja kirsikkahyydykejauhosta sekä Flora Vispistä tehtyjä ruusuja. Vihreät lehdet ovat värjättyä kermavaahtoa. Näköjään korispursotuksen reunaan on töksähtänyt jälki kukkia laitettaessa, mutta eihän sitä kukaan huomaa, eihän?

Koripursotus lähempää.

Ruusujen väri on kirsikkahyydykejauhoista peräisin ja sävy ei aivan ollut itselleni mieleinen (juu... en ole yhtään kriittinen :D ), jotenkin tunkkaisempi vaaleanpunainen kuin itse värjätessä.

Vein kakun jo tänään, sillä huomenna lähden siskoillani käymään ja palailen sitten sunnuntai-iltana. Hyvää viikonloppua kaikille ja nauttikaa pirteästä pakkassäästä!