New York-bileiden jälkeen oli seuraavana päivänä äitini 70-vuotis juhlat. Suvun kesken olimme juhlineet jo aiemmin pienellä yhteisellä matkalla (ah, ihanaa välillä päästä valmiiseen pöytään), mutta nyt äitini oli kutsunut kylään ystäviään ja tuttujaan.

Leivoin synttäreille tulevat tarjottavat, mutta kaikista en ottanut kuvia. Kuvaamatta jäi lusikkaleivät ja tiikerikakku. Tosin tiikerikakusta olisi kannattanut ottaa kuva, kun kerrankin sai tehdä oikein ison ja muhkean kahvikakun. Kotiin teen aika pieniä, ettei tule mässytettyä liikaa :D

Kalavoileipäkakku. 

Lihavoileipäkakku. Täyteet ovat samantapaisia kuin täällä. Tein tutulla reseptillä, jottei tule makuyllätyksiä juhlassa. Kokeiluja ja uusia ohjeita voi kokeilla sitten omalla porukalla.

Krassit ovat pirteän värisiä koristeita.

Mango-valkosuklaakakku. Ohje on melkein sama kuin täällä, paitsi vähensin sokeria täytteestä ja käytin sulatettua valkosuklaata. Täytyy myöntää, tämä oli hyvää omastakin mielestä. Kakun toistaminen samanlaiseksi tuskin onnistuu, sillä mukailin tuota ohjetta enkä laittanut ihan tarkoilla mitoilla. Usein teen hyydykekakut sellaisella mutu-fiiliksellä ja tulos on aina hiukan erilainen. Tähdet täytyy lisätä juuri ennen pöytään kantamista, sillä ne sulavat salamannopeasti kiilteen päällä. Kiehkurat ovat valkosuklaata.

Äiti teki vielä samanlaisen mustikkatortun kuin tämä. Lisäksi oli jotain pikkunaposteluja, makeisia jne.. sekä tietysti synttärikakku