Tein kakkua vanhimman tyttäreni synttäreille ja tällä kertaa ei homma oikein sujunut. Tyttäreni oli valinnut Mymmelin kakkukuvaksi (Muumit ovat POP kaikenikäisille), samanlaisen kuin muumimukissakin. Aloin sitä maalata marsipaanilevylle ja muuten meni ihan hyvin, mutta tausta meni aivan pipariksi. Eipä siinä mitään, leikkasin kuvan irti ja muutin suunnitelmia. Tein toivomusten mukaisen suklaakakun pätkismoussetäytteellä ja laitoin vielä sipauksen mansikkamarmeladia.

Aamulla kuorrutin kakun kermavaahdolla ja yritin saada kuvan nätisti paikoilleen. Tulipa sitten tuhrittua kermavaahtopintaa ja korjailin tilannetta nonparelleilla. Joopa joo. Yksi lipsahti Mymmelin naaman päälle ja koska kuva oli vielä kostea, tarttui se siihen kiinni. Yritin napata sen pois, mutta siitä olisi jäänyt pahemmat jäljet. Jätin "näppylän" sitten paikoilleen. Laittelin kukkia ja rikoin siinä sählätessä yhden. No, sitä piti onkia pois ja taas tehtiin lisää jälkiä.... taas lisää nonparelleja.

Sain kuin sainkin kakun valmiiksi, mutta siitä ei tullut yhtään sellainen kuin piti. Kukatkin ovat siinä, missä pahimmat töhryt olivat. Onneksi kakku oli tyttärelleni mieleinen sekä maultaan että ulkonäoltään : D  Sehän se tärkeintä oli.

1945057.jpg

Kukat aikaisemmin tehtyjä pioneja.

1945130.jpg

Paljon onnea, tytär rakas!