Näin Hellapoliisin blogissa enkelisilikonimuotin ja minusta enkelit olivat niin kauniita, joten ostin itselle samaisen muotin. Ajattelin myös, että joulun aikaan enkelit ovat kivoja kakuissa. Aika rientää nopeammin joulua kohden kuin uskoisikaan : )

819625.jpg

Sokerimassa oli ostettu valmiina. Ensin en saanut enkeliä millään ehjänä muotista, mutta sitten laitoin pakkaseen jäätymään ja johan irtosi. Massa sulaa ensin ja alkaa sitten kovettua. Tämä vinkki oli Talkamatin sivuilta. Sivelin enkelit kultakristallipulverilla ja sitten suihkautin sprayhelmiäistä.

Ruusuköynnösmuotista tein vain sen ruusuosion.

819629.jpg

Ruusut ovat värjätty tomuväreillä. Kokeilin eri tummuusasteita.

Näihin on vielä suihkautettu helmiäistä.

819633.jpg

819630.jpg

Nämä ovat jätetty mattapintaisiksi.

819634.jpg

Tein sokerimassakukkia. Tai lähinnä kukan, enempää en ehtinyt ennen lomareissua tehdä.

 

819650.jpg

Terälehdet tein erikseen. Kiinnitin ne tomusokerikuorrutteella marsipaanipyörylän päälle. Tomuvärillä hieman väritin ja suihkautin vielä (jälleen kerran) helmiäistä.

819637.jpg

Käytin tällä kertaa askarteluheteitä. Näin lämpimällä ja kostealla kelillä ei vaahtokarkkiheteet kuivu riittävän jämäköiksi.

 

Tosin nyt ei ole enään tätäkään kukkaa. Kuvauksen jälkeen laitoin lautasen pöydälle mukamas riittävän kauas. Meidän ihana, rakas yksivuotias tapasi kuitenkin kakkupaperiin ja niin kukasta tuli kauniita murusia. No, jatketaan harjoituksia : )