Löysin Kakburken-nettiputiikista keraamisia muotoilutikkuja, täältä. Keraamisia muotoilutikkuja on moni kysellyt ja vihdoin satuin niitä maailmalta bongaamaan. Tilasin muutamia tuotteita kokeeksi, kun ei ole tullut tilailtua ulkomailta pitkään aikaan mitään. Paketin toimitus oli nopea. Maanantaina lähti tilaus, maksoin Visalla, ja tänään oli paketti postilaatikossa.

Tilasin koristelusokereita pipareihin sekä elintarvikevärejä. Pari muffinssivuokapakettia ja koristelukiekuramuotit löysivät myös tiensä ostoskoriin. Arabikumia ajattelin testata ja syötävää liimaa menee koristeiden kiinnittämisessä. Olisihan sitä ollut vaikka mitä kivaa, mutta oli sitä jo tässäkin :D

Tässä koristelusokerit ja muut rakeet lähempää. Tuo Toffee Crunch on aika hauska, siellä olisi ollut myös suklaaversio.

Merjan sivuilta, täältä, löytyy ohje tavallisen sokerin värjäämiseen. Näissä kiteet ovat isompia ja värit säihkyvämpiä, mutta tavallinen kidesokerikin kimmeltää kivasti esim. piparin päällä : ) Sokereiden sulamisnopeudesta ja värjäämisestä esim. kostean kuorrutteen päällä en vielä tiedä. Onko kellään kokemusta?

Lisäksi tilasin yhden keraamisen, sileän muotoilutikun. Kuvassa on vieressä aiemmin Englannista ostamani muotoilutikut 3 kpl (nähtävästi samat kuin Kakburkenin sivuilla), mutta tämä erikseen ostettu on hieman paksumpi.

Pikaisena ja täsmä-arvontona arvon tämän sileän muotoilutikun, kuka sellaista itselleen toivoisi. Laita kommentteihin viesti, että haluat osallistua arvontaan. Arvonta-aikaa on sunnuntai-iltaan asti!

Lisäys: Arvonta-aika on ohitse. Kiitos osallistumisesta!