Sain Nami-hiireltä paketin, jossa oli tarvikkeita pientä tehtävää varten. Ainekset olisi voinut kyllä nauttia ihan sellaisenaankin, mutta aina on kiva kokeilla jotain uutta leivonnassa.

Tarvikkeina oli suklaata, vadelmakeksejä, kastanjatahnaa ja muffinssivuokia.

Alkuperäinen ajatus oli tehdä yksi, iso hyydykekakku. Mousseen olisin laittanut suklaan ja kastanjatahnan. Keksipohjaan tietysti vadelmakeksit. Keksit olivat niin ohuita ja murenevia, etten raaskinut niitä pohjaan piilottaa. Varsinkin kun väri oli niin upea. Osa oli rikkoutunut, mutta paljon oli vielä täysin ehjänä. Suklaata en myöskään sulattanut kokonaan mousseen, kuten ensin ajattelin. Kastanjatahnan laitoin erikseen, jotta sen maku tulisi selvästi esille.

Tein kymmenkunta pientä hyydykekakkuleivosta. Pohjaksi leivoin suklaakakkupohjan ja mousseen laitoin Mascarponea, vadelmia ja kermavaahtoa+sokeria. Sisälle piilotin rouhittua suklaata. Osaan leivoksista tein suklaareunuksen (tummaa suklaata). Paketin suklaasta (sulatettuna) ja kermavaahdosta vatkasin suklaakermavaahtoa, jolla kuorrutin osan leivoksista. Koristeeksi käytin murskaantuneita keksejä.

Suklaareunuksellisiin laitoin kastanjatahnaa päälle ja pursotin suklaakermavaahtoa. Koristeena kokonainen keksi ja hienoksi murskattua keksiä.

Leivos sisältä kahdella sydämellä, suklaata ja kastanjatahnaa. Oli kyllä namia :D Kiitos Nami-hiiri!