Sain haasteen Sitruunamarengilta ja Tulitukalta. Otin sen rohkeasti vastaan.

Kerro itsestäsi 7 faktaa:

1. Perhe on minulle ykkösjuttu.

2. Siskot ovat parhaimmat ystäväni. Yhdessä olemme olleet hauskanpidossa ja auttaneet toisiamme vaikeuksissa. Siskot ovat lahjomattomia. Heiltä kuulee totuuden, vaikkei haluaisikaan. Kritisoimme toisiamme ja kehumme vastaavasti taivaisiin. Puhelinlaskuistakin sen huomaa...

3. Pidän kaikesta kauniista, kuitenkin valitsen aika tylsiä ja järkeviä vaihtoehtoja. Oli sitten kysymyksessä vaatteet, sisustus tai mikä muu tahansa. Tuttua ja turvallista, plääh. Ihailen rohkeita ja ennakkoluulottomia ihmisiä ja toivoisin itsekin olevani sellainen.

4. Syvä violetti on lempivärini. Ruskeasta en pidä, paitsi vaaleanpunaisen kera ja tietysti suklaasta.

5. Puhun kuin papupata silloin kun olen hermostunut. Suustani tulee välillä sellaisia sammakoita, että huh huh. Ihmiset varmasti ajattelee minun olevani ihan höpsö ja sitten taas hävettää, voih.

6. Kotimme on kuin Kiljusten herrasväen talo. Aina on vieraita joko tulossa tai menossa. Nytkin on omien lasten lisäksi kaksi lasten serkkua kesäkylässä, huomenna tulee vanha koulukaveri lapsensa kanssa ja vähän myöhemmin sisko lapsineen. Onneksi väki vaihtuu, eikä kaikki ole yhtäaikaa. Talvisin lasten koulukaverit käy meillä vähän väliä. Ja minusta se on kivaa! Olenko outo?

7. En toivo rahaa, rikkautta enkä mammonaa vaan hyvää elämää ja kauneutta ympärille. Kukkia ja lasten naurua.

Haaste eteenpäin Kaurislapselle, Meballe (Entäs nyt?), Ninalle (Tammikuu), Tarulle (Tärpätti), Sarille (Pepperone),Tarjalle (Leipuri Hiivatti) ja PinkMamalle.