Kiirus tuli tietenkin synttäreiden aamuna. Pikaisesti koristelin kakun ja räppäsin kuvat ennen vieraiden saapumista.
Kakun väliin laitoin sankarin toiveesta kermavaahtoa, mansikkahilloa, persikkaa ja omenahilloa. Kerroskakku vaatisi jämäkämmät täytteet, mutta kohtalaisen hyvin pysyi kasassa. Päälle laitoin marsipaania, johon lisäsin tummaa kaakaojauhetta sekä pursotukset mansikkakermaa + Flora Vispiä (sai hennon vaaleanpunaisen helposti).
Rusetit marsipaania, samoin ruusut. Rusetit on suihkutettu helmiäisspraylla.
Kakun reunan ympärillä sokerimassakukkia. Tässä toinen rusetti.
Lisäksi synttäreillä oli pieniä pizzakierteitä (tonnikala ja kinkku), pikkupullia, suklaa- ja mustikkamuffineita, keksejä (sekä kaupan, että niitä fashion-keksejä), cocktailpiirakoita (+munavoi, kylmäsavulohitäyte, kinkkutäyte), sipsejä, popcorneja, erilaisia namuja, viinirypäleitä, kurkku-ja porkkanatikkuja, limsaa, mehua ja kahvia.
Kommentit