Samalla kun tein voileipäkakutkin, tein synttärisankarille täytekakunkin. Toiveena oli Spiderman-kakku.

1032991.jpg

Väliin tuli samaa kuin örkki-kakussakin, josta omat lapseni paljon pitivät eli omaa mansikkahilloa, mangososetta ja kermavaahtoa suklaarouheella. Nyt laitoin Fazerin keksicrisp- suklaata. Kostutus Spritellä. Toiveena oli myös käyttää enemmän kermaa kakun pinnalla kuin marsipaania tai vaahtokarkkifondanttia. Päällä siniseksi värjättyä kermavaahtoa, verkko ja hämähäkit suklaata. Hämähäkkien keskivartalon pursotin kahteen kertaan, että siitä saa pullean. Kuvassa se ei vaan näy.

Spiderman-teksti marsipaania ja elintarvikevärillä maalattu punainen osa. Sivun onnitteluteksti on tehty pikeeristä ja koristelugeelistä. Luonnossa sekin näkyy paremmin.

1032983.jpg

Hämähäkkimiehen pää on kakkua, jonka tein pääsiäismunamuottiin (puolikas muotti). Päällystetty marsipaanilla ja verkko tehty pikeeristä. Silmät valkoista marsipaania ja kristallipulverilla sivelty. Reunat hopeatoffeeta. Pään sain pysymään liukkaan kermapinnan päällä rouhimalla suklaapisarakeksiä karkeaksi rouheeksi ja laittamalla sitä pään alle. Hyvin pysyi kuljetuksenkin ajan paikoillaan, vaikka tie oli melko mäkinen : )

1032995.jpg

Kermapinta on vaikea saada tasaiseksi ja heti kun koristeiden kanssa söhlii, tulee jälkiä. Toivottavasti on kuitenkin mieleinen pienelle pojalle.