Keskimmäisen tyttäreni luokanopettaja jää piakkoin äitiyslomalle ja oppilaat keksivät pitää luokassa omat baby shower-juhlat. Lapset itse tekivät järjestelyt ja pyysivät rehtoria mukaan juoneen, jotta juhlat pysyisivät yllätyksenä. Tyttäreni pyysi minulta kakkua ja mielelläni ryhdyin leipomaan näin hauskaan juttuun. Onneksi oli varastossa valmiita kukkia :D

Kakku on normaali mansikka-kermahässäkkä, sillä suurin osa syöjistä on oppilaita ja mansikka maistuu heille. Koriste syntyi nopeasti valkoisesta marsipaanilevystä piparkakkumuotilla painamalla ja pienellä lisäkoristelulla. Kuvasin aikaisin aamulla, joten valaistus ei ole paras mahdollinen.

Käytin vaunujen koristelussa kaupan tomusokerikuorrutetta (tuubi) ja hieman tomuväriä sekä nonparelleja+sokerimassakukkia.

Sivureunassa vihreäksi värjätty, sileäksi vedetty kermavaahto. Reunaan tein pienen röyhelön kermavaahdosta ruusutyllalla, pieniä kermakukkia ja yläreunaan punoksen.

Kukat ovat jo aiemmin tehtyjä ja lisäksi ehdin tehdä muutamia tummanvihreitä lehtiä.

Mukaan meni myös vauva-aiheisia pipareita (tuttipulloja, vaunuja, ruokalappuja....). Niitä en kerinyt kuvaamaan ja koristelut olivat niin nopsasti tehtyjä, ettei niissä ollut paljon kuvattavaa :D Koristelin ne suklaa- ja Candy Melts- pursotuksilla.