Kotona ollaan ja reissu oli kyllä aivan ihana. Tosin melkoisen vauhdikkaalla tahdilla tuli riennettyä paikasta toiseen, kun innokkaasti halusi nähdä mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa 

Perjantaina oli ensin Squires Kitchenin kakkumessut, jonka jälkeen suuntasimme Lontooseen. Messuilla näki paljon upeita kakkuja, runsaasti erilaisia, aivan liian kivoja kakkutarvikkeita (no, ehkä muutama eksyi ostoskassiinkin) sekä pienimuotoisia työnäytöksiä.

Napit ovat IN!

Kukat olivat mielettömän mahtavan kauniita.

Tästä pikeerin spritsaukseen vinkkejä :D

Mallia äitienpäiväkakkuun. Äitienpäivä olikin siellä reissuviikonlopun sunnuntaina.

Sapluunoilla saa vaikka kuinka krumeluurin koristelun suhteellisen helposti ja nopeasti pikeerillä, värillä tai elintarvikespraylla.  Lindy's cakes löytyy myös täältä.

Piparit olivat vitriinissä, joten kuvaus oli hankalampi homma heijastuksen takia. Kauniita, mutta kuorrutteet olivat lähinnä sokerimassaa ja monessa piparissa järkyttävän paksuja

Hurja hirviö.

Lauantai ja sunnuntai ennen kotiinlähtöä sujui ostoksia tehden, katsellen nähtävyyksiä ja vain nauttien suurkaupungin sykkeestä.

London eye.

Parlamenttitalo.

Seikkailua metrossa :D

Kysymys kuuluu... tahdotko lähteä joskus uudestaan? Vastaus:

Kiitoksia matkakumppaneille mahtavasta seurasta ja samoin teille kaikille kakkuilijoille ja kakkublogilaisille, ketkä olitte Lontoossa pidempään!

Lisää kuvia täällä ja täällä 

Uusia kuvia löytyy täältä, täältä ja täältä.