Samaan paikkaan päätyi tämä kakku kuin edellinen Hondakin. Täytetoiveet olivat myös samat, mutta nyt toteutin kakun eri tavalla. Käytin kahvikakkua koristeen pohjana, sillä iso koriste pelkästä marsipaanista painaisi paljon ja nyt voi sitten syödä makeannälkäänsä vaikka koko auton

Veistin kaupan suklaahippukakun auton malliseksi ja päällystin sen marsipaanilla. Käytin kaupan kakkua, koska se on tiivistä ja hyvin kasassa pysyvää. Itsetehtykin kahvikakku sopisi tähän, mutta se olisi pitänyt leipoa hyvissä ajoin. Tuoretta kakkua on vaikea leikata siististi. Marsipaanin alle sipaisin sileää omenamarmeladia.

Kakun kuorrutin kermavaahdolla ja suklaarouheella. Osan kermavaahdosta värjäsin ja maustoin kaakaojauheella (ja tietysti sokeria).

Auto toiselta puolelta. Tällä toteutuksella oli aikaa tehdä enemmän yksityiskohtia koristeeseen, vaikka pienempi koko vaikuttaa näpertelyyn eli aikaa menee.