Sain mukavan tilaisuuden testata uusia silikonivuokia (tai en ainakaan ole tätä ennen nähnyt näitä missään), kiitokset kuuluvat tänne , PackIt-Faster Alice-verkkokaupalle

Kirjainmuotit ovat hiukan yli 11 cm korkeita ja leveys riippuu kirjaimesta. Esim. i-kirjain on hiukan vajaa 3 cm leveä ja samaa paksuutta on muiden kirjainten "palkit". Kirjaimet löytyvät täältä. Ruskea minilevy-muotti löytyy täältä ja sitä kokeilen joskus myöhemmin.

Pursotin kakkutaikinan pursotinpussilla voideltuihin vuokiin, mutta en jauhottanut niitä ohjeen mukaan. Hyvin lähtivät silti irti, kuten silikonivuoista pitäisikin lähteä. Tarvittavan taikinan määrän voi mitata täyttämällä vuoat ensin vedellä ja mittaamalla sitten niistä pois kaadettava vesi.

Liikaa taikinaa taas :D

Ei se mitään, leikkasin ylimääräiset pois ja ne hävisivät pöydältä hyvin nopeasti parempiin suihin.

Kuorrutin palat suklaakuorrutuksella ja ripottelin nomppiksia päälle. Kokeilin vain vuokia, joten koristeluihin en panostanut. Alla oleva kermahässäkkä ei siis ole kakku, vain rekvisiittaa, mutta kirjaimia voisi hyvin käyttää levykakun koristeena. Tavallisen tarjottimen kokoiselle alustalle sopisi hyvin neljä kirjainta tai ehkä korkeintaan tiiviisti viisi.

Kirjainten paksuutta voi muuttaa helposti leikkaamalla kakku vaikka kahteen osaan. Näin saa myös tuplakirjaimia yhdellä paistamisella helpommin.

Jos olisi ollut kirjaimet ICE, olisin tehnyt jäätelöleivokset Marien tyyliin. Tai kesäbooliin jättijääpalat. Niissä silikonivuoat ovat oikein oivia