Käytin pursottamiani marenkiruusuja mansikkaisten leivosten koristeena. Pohja oli tavallinen kääretorttupohja, mutta käytin osaksi spelttivehnäjauhoja. Kostutin light-sitruunalimulla ja sipaisin levyille omatekemää mansikkahilloa. Mousseen vatkasin 2 dl Flora Vispiä, 1,5 dl kevytvaniljajogurttia ja n.1,5 dl mansikkasosetta. Makeutin mansikkatomusokerilla, mutta fruktoosia tai makeutusainettakin voi käyttää. Hyydytin täytteen 3 kpl liivatelehtiä. Määrä riitti juuri ja juuri. Jos haluaa tiiviimmän täytteen, täytyy lisätä vielä 1-2 liivatelehteä . Ainakin täyte oli pehmeää, nam.



Päälle pursotin vähän Flora Vispi-kermavaahtoa, ripottelin koristelusokeria ja laitoin marenkiruusuja koristeeksi.



Lähikuvaa ruususta.



Keveyttä voi lisätä käyttämällä vielä Flora Vispiäkin kevyempää vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai maitorahkaa täytteessä sekä pursotuksissa Nauru