Taiknaterapian Tikkunekku ja Hannan keittiön Hanna haastoivat molemmat tähän meemiin.

8 onnenjyvää:

1. Perhe on pakko laittaa ensimmäiseksi, vaikka vissiin sitä ei saanut ottaa mukaan. Samaan joukkoon kuuluu myös siskot perheineen. Ilman perhettä ja sukua olisi todella tylsää. Siskojen kanssa on parhaimmat reissut tehty. Ystävätkin voisi tähän samaan laittaa. Seura ja mukavat juttutuokiot.

2. Tuoksut. Monet tuoksut tuovat hitusen onnea. Kesäsateen jälkeen on ilma ihanan raikas, vastakaadetut puut, syksyinen kirpeä ilma, valmistuneen viljan ja mullan tuoksu, omenat, vastapestyt matot, kukat, tuoksukynttilät, suklaa, tuoreiden leivonnaisten tuoksu. Ja monta muuta jotka aina tuntuvat yhtä hyvältä.

3. Hetken hiljaisuus. Meillä riittää menoa ja meteliä, joka myös on mukavaa tiettyyn rajaan asti. Aina välillä ihanan onnentunteen saa kun lapset  nukkuvat ja on hiljaista ja rauhallista.

4. Terveys. Sen huomaa sitten kun joku perheessä on kipeänä kuinka ihanaa on kun ollaan kunnossa. Onneksi ei ole ollut mitään sairastumiskierteitä.

5. Kirjat. Olen aikamoinen kirjafani. Aikaisemmin tuli luettua aika paljonkin, nyt on hieman hiljaisempaa sillä saralla. Harrastuksiin liittyviä kirjoja on tällä hetkellä sitäkin enemmän.

6. Kasvaminen. Kasvien kasvatus, lasten kasvatus ja nähdä kuinka he oppivat uusia asioita. Omien taitojen kehittäminen ja uusien asioiden omaksuminen.

7. Joulu. Joulunaika on kiireistä ja samalla niin innostavaa leipomisineen ja askarteluineen.

8. Toisen tekemä ruoka. Aina saa yleensä syödä omia pöperöitä. On upeaa kun joku on tehnyt ruokaa tai silloin harvoin kun pääsee ravintolaan syömään. Vielä parempaa jos ei tarvitse syöttää lapsia samaan aikaan tai tiskata astioita myöhemmin.

Kiitokset haasteesta. Aika monella myös tämä on ollut, joten en haasta ketään erityisesti. Osallistua voi jokainen joka tämän lukee : )