Käväisin Make-siskollani ja sinne tuli myös pikkusiskoni tyttäret. Keskimmäinen heistä osallistui Suomen paras Harry Potter-fani kilpailuun ja JIPII, JIPII, hän VOITTI!!

Suloinen Joanna eli "Hermione" löytyy täältä. Kuva on otettu äitini puutarhassa ja sen näppäsi Make-siskoni tytär. Eli serkkuvoimaa löytyy!!

Voiton kunniaksi tein pika pikaisen Harry Potter-kakun sillä aikaa, kun tytöt olivat Linnanmäellä. Täytteenä oli jotain ihan tavallista lapsille maistuvaa eli mansikkaa, kermavaahtoa ja minttusuklaata. Päällinen on suklaasokerikuorrutetta ja marsipaania yhdistettynä. Lisäsin vielä mukaan tummaa kaakaojauhetta. Koristeet ovat sokerimassaa ja kimallus kultakristallipulveria.

Taikatähtiä... eli syötäviä kultatähtiä.

Reunaan tein tälläistä ornamenttia

  Paljon Onnea Joanna ja hauskaa New Yorkin-matkaa  

 

Äitini puutarha on aivan ihana paikka. Täynnä kukkia ja hyötypuutarha pullollaan makoisaa tuoretta hyvää. Kirsikat ja muut herkut alkavat kypsyä. Äidillä on monipuolinen valikoima tyrnistä karhunvatukkaan aina parsaan asti kaikkea mahdollista kasvatettavaa. Voi kun itsekin olisi perinyt edes hitusen tuosta viherpeukaloisuudesta. Oma puutarhani on aika säälittävän näköinen tähän kukoistukseen verrattuna 

Näitä kukkakuvia kyllä riittäisi....