Nämä olikin sitten siskon tekemiä, nam! Alkuperäinen ohje on täältä.
Katkarapuleipä skagen
200 g kuorittuja katkaravunpyrstöjä
3 rkl majoneesia
1 rkl sitruunamehua
2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai tilliä
muutama tippa tabascoa
suolaa
mustapippuria
4 tl mätiä (esim.siian)
4 viipaletta paahtoleipää
1 rkl voita
1. Sulata ja valuta katkaravut huolellisesti. Hienonna ne karkeasti veitsellä ja sekoita majoneesiin joukkoon. Lisää mukaan sitruunamehu, yrtit ja tabasco. mausta suolalla ja pippurilla.
2. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja jaa ne neljään osaan. Paahda pannulla voissa kullanruskeiksi. Lusikoi katkarapumassa jokaiselle leivälle. Koristele leivät mädillä (näistä jäi pois) ja tillillä.
Kommentit