Viikonloppu olikin aika hulinaa, sillä siskoni lapset tulivat meille kyläilemään. Lapsilla oli hurjan hauskaa, sillä serkukset tulevat hyvin juttuun keskenään ja kouluaikoina tapaamisia on harvemmin. Leivoin heille tervetuliaismuffinssit. SLY-paketissa oli Suffelipuffi-pussi ja heti tuli mieleen kokeilla Marien ohjetta, suffipuffi-vadelmamuffineita. Ohje on siis suoraan täältä.

Koristeeksi laitoin kermavaahtoa, suklaatransferilla koristeltua valkosuklaakuvioita ja appelsiinivalkosuklaata sekä nonparelleja.

1232392872_IMG_5057.JPG

Suffipuffi vadelmamuffinit 12kpl

2 munaa

1 1/2 dl sokeria

50g sulatettua margariinia

1 dl maitoa

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 maustemitta suolaa

3 dl vehnäjauhoja

2 dl vadelmia

3 dl suffeli puffi naksuja

Riko munat kulhoon, lisää sokeri ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset yhteen. Lisää vuorotellen jauhoja, maitoa ja sulatettua rasvaa  ja  kääntele isolla lusikalla varovaisesti juuri ja juuri sekaisin.  Lisää vadelmat ja suffeli puffit, kääntele taikinaa varovaisesti. Laita paperiset muffinivuoat muffinipellille. Jaa taikina tasaisesti vuokiin.  Paista 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla. 15-18min kunnes muffinit ovat kypsiä ja kauniin värisiä.  Anna  jäähtyä ja nauti.

Muffinit kyllä maistuivat lapsille. Muutama jäi seuraavaan päivään ja silloin puffit olivat muuttuneet sitkeämmiksi eivätkä olleet enää niin rapsakoita. Varmaankin pakastevadelmista irtosi kosteutta, mutta tuoreita marjoja ei nyt ole saatavilla. Samana päivänä syötynä oikein hyviä, nam  :D

1232392902_IMG_5069.JPG