Nämä kakut tein tiistaina käsityökeskuksen 40-vuotis juhliin. Aikaisemmin olin itsekin ahkerasti toiminnassa mukana, mutta kakkuilun myötä muut näpräämiset ovat jääneet vähälle. Kiinnostavia aiheita kyllä olisi vaikka kuinka, kunhan vain vuorokaudessa olisi tuplatunnit

Kakkujen välistä löytyy useimmille maistuvat mansikkasose ja kermavaahto. Pinta on marsipaania ja reunoilla laktoositon kermavaahto.

Koriste kuvaa Luumäen lapasia, jos tuosta nyt selvää saa. Yllättävän vaikeaa saada kintaat jotenkin kivasti esille. Ensin ajattelin, että olisin tehnyt isot litteät lapaset kakun pintaa ja siihen olisi saanut paremmin maalattua kuvion. Näissä isolle ryhmälle menevissä kakuissa pitää aina miettiä sitä leikattuvuutta ja että koriste säilyisi pidempään nättinä. Siksi päädyin tälläiseen alustalla olevaan malliin, jonka voi siirtää toisen kakun päälle.

Marsipaanipintaan painoin lumitähtimuotilla kuvion, reunustin sen pikeerillä ja täytin kimallegeelillä. Pinnalle ripottelin glitteriä ja reunoille pieniä hopeanvärisiä nonparelleja.