Yllättävän paljon on näitä leivonnaisia kertynyt ja päivitykset laahaavat perässä. Ihan tarkkaan en enää muista, mitä laitoin leivosten mousseen, mutta sisällä on kuitenkin vadelmamoussea ja valkoinen ympärillä on sitruunanmakuista jogurttimoussea.

Tässä koristeena vadelmia, moussekuutioita (siellä takana alla), suklaata ja pikeerikoristeita.

Sisältä näyttää tältä.

Tässä erilainen koristelu, suklaata, sokerimassakukka ja oikeaa, syötävää kultaa.

Suklaareuna. Kaksivärinen reuna saadaan siten, että ensin muovikalvolle levitetään joko tummaa tai valkoista sulatettua suklaata. Se vedetään koristelukammalla raidoiksi ja annetaan jähmettyä. Raitojen päälle levitetään tasainen kerros toista suklaata ja kalvo kiepautetaan hyydykekakun tai leivoksen ympärille.

Vadelmamoussen jäädytin Tupperin silikonimuotissa, irroitin ne ja laitoin kaksi vastakkain sileät puolet yhteen. Suklaakääretortusta painoin leivosrenkaalla pyöreitä paloja, päälle valkoista jogurttimoussea ja sisälle työnsin jäätyneen vadelmamoussepalan.

Minusta olivat ihan hyviä, mutta ohjetta ei ole. Kaikki tarkat määrät pitäisi heti laittaa ylös samalla kun leipoo Ainakin turkkilaista jogurttia laitoin ja sitruunaa, vispikermaa, sokeria, vadelmamousseen paseerattua vadelmaa sekä tietysti liivatetta. Olikohan vielä valkosuklaatakin?