Pitkästä aikaa tein täytekakkua pelkästään kotiväelle, vapun kunniaksi. Kakkuun testasinTutti Frutti Crushia sekä kakkupohjaan että täytteeseen.

Kakkupohjaan lisäsin 1 dl Tutti Frutti Crushia. Kakkua leikattaessa eri kerroksiin, näkyivät sulaneet karkit hauskasti pilkkuina. Varsinkin punainen näkyi selvästi. Valmiissa kakussa väri hävisi, todennäköisesti kostutuksen ansiosta.

Suklaatäytteen tein purkillisesta vaniljatuorejuustoa, 100 g sulatettua tummaa suklaata ja 1desi Crushia sekä ripaus sokeria. Valmiissa suklaaseoksessa karkkimurska oli maistuvan rouskuva lisä, mutta valitettavasti palat (tietenkin) sulivat ajan mittaan. Jossain heti syötävässä moussessa toimisi paremmin. Valkoinen vaahto on ananashyydykejauhetta+Flora Vispiä. Kakun kostukkeena käytin laimennettua ananasmehua.

Kakun päällystin marsipaanilla (väri Wiltonin Burgundy). Koristeeksi tein 3 silmikkoa sokerimassasta. Kaavat piirsin itse, mutta malleja katselin netistä. Hiutaleet ovat vaaleanpunaista glitteriä ja kuvissa eivät vaan näytä minusta yhtä kivalta kuin luonnossa.

Reunan salmiakkikuvio on keltaista sokerimassaa. Eipä tullut kakkumessuilta hommattua muotteja (hypistelin kyllä), mutta hätä keinot keksii :D Käytin tähtimuottia kuvioiden leikkaamiseen.

Ensin pala kaulitusta massasta. Sen verran täytyy jättää tilaa, että toinen puoli mahtuu myös.

Kohdistetaan sakara....

... ja salmiakkikuvio on valmis.

Kultainen naamio.

Valkoista, kissamaista menoa.

Pinkkiä, mustaa ja hopeaa. Tuota kimalletta sain SLY-paketista jo aikoja sitten. Käyttöä on hiukan rajoittanut se, että vaikka kimallus ei ole myrkyllistä, niin syötäväksi se ei ole tarkoitettu. Näissä se ei haittaa, kun koristeita ei kuitenkaan syödä. Lisäksi säihke sopi tyyliin.

Sisältä näyttää tältä. Hieman Crush maistui kakussa, mutta enemmänkin olisi voinut tulla ananaksen takaa esiin. Tyttäreni tykkäsi kovasti, itse en niin innostunut mausta. Tosin ananasta on aikoinaan tullut syötyä niin paljon, ettei se nykyään enää maistu.