Sukulaisten ja tuttujen  vuoro oli lauantaina juhlia Rikua ja sinne matkasi samalla teemalla tehty kakku kuin kaverisynttäreillekin. Myös samat maut löytyvät kakun sisältä, mansikkaa ja banaania+kermavaahtoa

Nyt kuvan tein koristelugeelillä Akun pään muotoiseksi leikatulle marsipaanilevylle. Reunaviivat pursotin mustalla tomuvärillä värjätyllä tummalla suklaalla. Suklaan jähmettyä oli helppo pursottaa värjätyt geelit omille alueilleen, samaan tapaan kuin ikkunakalvotyöt tehdään. Nimen pursotin suoraan kermapinnalle ja lähemmäksi toisiaan olisi kirjaimet saaneet osua, mutta nyt meni näin.

Täytekakun lisäksi tein pari voileipäkakkua, kinkkua ja kalaa. Kinkkukakun sisältä löytyy sinappikurkkusalaattia, italiansalaattia ja itsetehtyä täytettä (savukinkkua, silputtua tuorekurkkua ilman siemeniä. maustamatonta tuorejuustoa, creme fraichea, piparjuurituorejuustoa, mausteena pippurisekoitetta). Kalakakun sisältä löytyy munavoita ja kahta erilaista tehtyä täytettä. Toisessa täytteessä oli savulohta, kylmäsavulohituorejuustoa, löysäksi vatkattua kermaa notkistukseen, silputtua punasipulia, tuorekurkkua ja tilliä. Mausteena tilkka sitruunaa ja pari rouhaisua sitruunapippuria. Toisesta täytteestä en tiedä, kun se oli ystäväni tekemää. Hän teki täytteen tuulihatturullaa varten (tein pohjan ja täytin sen) ja kun sitä jäi yli, pistin loput yhteen voileipäkakun väliin.

Aamulla koristelin kakut perinteiseen tyyliin, ei mitään uutta ihmeellistä