Käväisin siskoni kanssa Kirjamessuilla ja samalla lipulla sai tutustua Ruokaan, Viiniin ja Musiikkiin, täällä.  Kaikkea kivaa oli esillä ja monta tuntia sujahti messuja kierrellessä. Jotain tarttui myös ostoskassiinkin, sekä luettavaa että syötävää  :D

Esittelyssä oli esim. Perheleipureiden Luomurieskat ja kaveriksi tarjottiin poron kylmäsavulevitettä. Sekä siskoni ja minä ostettiin kumpikin oma satsi ja sisko teki kotonaan herkullisia, täytettyjä rieskaleipäsiä. Kotona tein samanlaisia, hiukan eri täytteellä kuin mitä siskoni käytti.

Pakkauksessa oli kaksi rieskaa. Alimpaan levitin poron kylmäsavulevitettä. Sen päälle laitoin tasaisesti kylmäsavustettua poronpaistia (Lapin Liha Oy) ja Vaalan Juustolan Erätuli loimu-savustettua sulatejuustoviipaleita, jääsalaattia ja tuorekurkkusilppua (keskiosan siemenet jätetään pois). Toiselle rieskalle levitin ruohosipulista tuorejuustoa ja kippasin sen täytteiden päälle. Leikkasin täytetyn rieskan kolmioksi ja koristelin salaatilla sekä tuorekurkulla. Muutamaan lisäsin vielä hillosipulin (itse tykkään, kaikki eivät :D ). Coctailtikku pitää leivät varmasti yhdessä ennen syömistä.

Nopea ja helppo suolainen herkku