Nämä ovat myös synttäreille : )

Välissä samat täytteet kuin ystäväni tyttären rippikakuissa eli mansikkahilloa, mansikoita, banaania ja valkosuklaa-nougatmoussea+Flora Vispiä.

1724311.jpg

Tällä kertaa tälläistä pursotusta. Reunan pursotin Wiltonin 1 M-tyllalla ja yläreunan 9 mm tähtityllalla.

1724314.jpg

Maidoton mansikkakakku. Välissä myös mansikoita, mansikkahilloa ja banaania. Tähän kokeilin gogreen-merkkistä maidotonta kermavaahtoa (muuta ei lähikaupasta löytynyt). Minusta aika kamalaa, mutta kokemusta näistä maidottomista tuotteista minulla ei ole. Makuihin tietysti tottuu, kun on pakko. Onko mitä muita vaihtoehtoja maidottomaan ruokavalioon, mikä olisi paras vaahto?
Reunoihin kokeilin vaahtokarkkilevitteestä tehtyä kuorrutetta, jota Katja suositteli, kun esittelin ostoksiani.
Ohje löytyy täältä . Ainakin minusta aika kivanmakuista sokerikreemiin verrattuna : )

1724308.jpg

Täytyy maistaa juhlissa tätäkin, minkälaista kakusta oikein tuli : )

Vaahtokarkkikreemi (aineksien mittoja vähän pyöristin alkuperäisestä)

225 g margariinia tai voita
2,5 dl tomusokeria
ripaus suolaa
1 purkki vaahtokarkkilevitettä (Marshmallow Fluff)
1 tl vanilja-aromia

1. Vatkaa voi tai margariini vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen tomusokeri ja suola. Sekoita hyvin.
2. Lisää vaahtokarkkilevite sekä vanilja-aromi massaan ja vatkaa kreemi tasaiseksi.
3. Voit käyttää kreemin heti tai säilyttää sitä peitettynä jääkaapissa. Kreemi säilyy noin viikon. Ota kreemi huoneenlämpöön ja sekoita ennen käyttöä.

Täältä löytyy fudge-ohje, missä on käytetty kondensoitua maitoa ja Marshmallow Fluffia.

Marshmallow Fluff-levitettä saattaa olla vaikea löytää. Kuulemma Stockmannilta saa ja itse ostin purkin Klaukkalan K-kaupasta (entinen Spar). Behnfordsin nettikaupasta, täältä, löytyy monenmoista amerikkalaista tuotetta. Tätä tuotetta ei siellä kuitenkaan ollut.