Tein tänään pari nopeaa kääretorttua, joista toisen annoin viemisiksi muualle ja toisen jätin kotiin perheelle. Molemmissa on sama täyte, kotitekoista omenahilloa ja mansikkakermavaahtoa (mansikkaa n. 1 dl soseena, kermavaahtoa 2,5 dl:n purkillisesta, tomusokeria ja 2 liivatetta kuumaan vesitilkkaan sulatettuna).

Tähän pursottelin kermaruusuja, spritsailin suklaakoukeroita ja suklaalehtiä. Vihreät lehdet tein Dr.Oetkerin koristelugeelillä (valkoinen), jota värjäsin elintarvikevärillä.

Vaaleanpunainen on aina POP

Pieniä ruusunnuppuja.

Toisen koristelin persikoilla, viinirypäleillä ja suklaalehdillä, jotka saivat kultasen silauksen suklaatransferista.

Tästä tuli raikkaampi vaihtoehto kuin ensimmäisestä, kermakukkaisesta versiosta.

Laitan kääretortut omaan kategoriaan. Valmistuksesta ei kovin kummoisia ohjeita ole, nämä kun ovat tälläisiä  peruskääriksiä. Tässä voisinkin nyt udella, että kaipailetteko näihin tarkempia ohjeita vai riittääkö tämä kuvaus?