Vuosi vaihtuu (taas, näin pian?) ja kyllä sitä pitää kakulla juhlistaa! Tosin pähkäilin niin pitkään, että teenkö kaakkua vai en, että aloin vasta iltamyöhällä kakkupohjia paistamaan. Nopeasti kuitenkin tuli valmista, sillä paistoin suklaakakkupohjan kolmessa eri vuoassa ja näin paistoaika ei ollut kuin 15 min. Vaalean pohjan tein kääretorttupohjasta ja molemmat pohjat jäähtyivät aika äkkiä. Väliin laitoin vadelmakermavaahtoa (paseerattua vadelmaa, kermavaahtoa, sokeria ja liivatetta) sekä vadelmahilloa ja kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta yhdistettynä kermavaahtoon. Tähänkin olisi pitänyt laittaa liivatetta, mutta se jäi. Onneksi kakut pysyivät kasassa :D

Kakut päällystin sokerimassan ja vaahtokarkkimassan yhdistelmällä. Illalla oli kietaissut kruunun kuivumaan ja aamulla koristelin sitä hiukan. Kukkia olisi saanut olla muutama enemmän, mutta ne olivat varastosta ja enempää ei ollut. Lumihiutalemuotilla napsin lopusta kuorrutteesta lisäkoristelua. Kakkujen reunat olisi voinut jotenkin siistiä, mutta jäipä sitten sekin tekemättä

Ylin kakku on sydämen muotoinen. Luonnossa se näyttää järkevämmältä kuin kuvissa.

Kruunu.

Melkein kaikki sokeritimantit kuluivat pipareihin ja kruunuun lisäsin sitten kukkia timanttien kaveriksi. Alareunaan pursotin tuubikuorrutetta ja ripottelin discohilettä kimalteeksi.

Kondiittorin sokeri leikkii jäätä (laitoin niitä lasialustan reunoille) ja tomusokeri lunta. Huitaisin vielä hopeisia syötäviä tähtiä sinne tänne.

Sisältä näyttää tältä. Toffeekerma on aika löysää, mutta yllättävän hyvin kerrokset pysyivät paikoillaan.